Moedig

We zijn sinds afgelopen weekend weer terug “op honk”. We hadden eigenlijk gehoopt bij thuiskomst groene weilanden te zien maar er lag nog steeds of beter gezegd, er lag opnieuw een laagje sneeuw hier in de directe omgeving. Ach, de kachel brandt er lustig op los, het witte uitzicht verveelt ons nog steeds niet en die lente komt vast wel een keer.Deze groene puntjes die zich voorzichtig naar boven wurmen zijn wel erg moedig. Ik zou mooi nog wat langer met m’n hoofd onder de grond blijven!

Iets heel anders: we zijn benieuwd of onze trouwe volgers hebben gemerkt dat er sinds gisteren geen schreeuwerige reclame meer te zien is op ons blog. We maakten afgelopen jaren gebruik van de gratis mogelijkheid om een blog te maken maar daar stond tegenover dat er dan regelmatig advertenties bij de berichten “geplakt” werden. WordPress moet toch op een of andere manier geld in het laatje krijgen. Die advertenties waren door onszelf te zien, wat nog niet zo erg was maar ook door onze lezers en dat vonden we heel wat storender. Geïnspireerd door onze blogleraar” die al een tijdje geleden de reclame op z’n blog in de ban had gedaan, hebben wij nu ook moedig de knoop doorgehakt en maken we voortaan gebruik van een blog zonder advertenties. Oké, het is niet meer gratis maar het bedrag dat je betaalt aan WordPress is maar een schijntje en dat hebben we er graag voor over.  

5 gedachten over “Moedig

 1. Pingback: Geel | Wonen in de Ardèche

 2. Ik heb geen WordPress en bij Blogger hoef ik geen advertentie weg te kopen want er zijn geen reclames. Maar ik zou het zeker ook gedaan hebben want ik vind het behoorlijk irritant.

  • Dat is mooi dat Blogger helemaal geen reclames kent! Had ik moeten weten toen ik begon met bloggen. Nu ja, ik ben nu helemaal gewend aan WordPress en het bedrag dat je betaalt per jaar is echt niet veel. Heb je veel reclame bij mijn blog voorbij zien komen?
   Ben trouwens wel benieuwd hoe Blogger dit dan allemaal gratis kan aanbieden?

  • Ik heb het idee dat WordPress gebruikers onderling op elkaars WordPress blog niet veel reclame zien maar dat andere volgers die aangesloten zijn bij een ander bloggebeuren of de gewone volger zonder blog, wèl al die advertenties zien.
   Nu ja, ik vind het een lekker idee dat ik er nu vanaf ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.