Nieuw jasje

Afgelopen periode had ik wat problemen met m’n blog. Zowel wat betreft het plaatsen van foto’s op de manier zoals ik graag wilde als ook met het plaatsen van berichtjes. Na overleg met de WordPress helpdesk, blijkt dat ik gebruik maak van een verouderd thema dat geen nieuwe up dates meer accepteert. Met andere woorden, de opmaak van mijn blog is onderhand een beetje ouderwets geworden. Het advies van de overigens aardige en behulpzame jongens van WordPress is om maar afscheid te nemen van mijn vertrouwde opmaak en op zoek te gaan naar een andere. Tja, en dan ga je zoeken en alles uitproberen met het idee dat, mocht ik geen leuk thema vinden, ik gewoon weer naar m’n oude en vertrouwde opmaak terug kan keren. Nu, daar is dus iets mee misgegaan. Waarschijnlijk heb ik op een verkeerde knop gedrukt of zo en nu heb ik opeens een ander thema te pakken en ziet m’n oude en vertrouwde blog er heel anders uit. Haha, gelukkig heb ik niet op een knop gedrukt waardoor opeens alle berichten en foto’s zijn verdwenen; daar had ik mezelf ook nog wel toe in staat gezien! Ik ga komende tijd maar eens goed nadenken of ik aan deze nieuwe lay out kan wennen.

Onderstaande foto heeft natuurlijk niets te maken met het nieuwe uiterlijk van m’n blog maar het is gewoon een mooi plaatje.

6 gedachten over “Nieuw jasje

  • Ik zag er eigenlijk ook tegenop en heb wel ‘tig’ thema’s ‘droog’ uitgeprobeerd. Op een gegeven moment zat ik wat te snuffelen in dit nieuwe thema en kreeg ik opeens de opmerking, bedankt dat u heeft gekozen voor dit nieuwe thema en kon ik dus niet meer terug naar m’n oude en verouderde thema!
   Ach, het ziet er wel mooi uit, dus voorlopig doe ik het ermee.
   Succes hoor, mocht je inderdaad op zoek gaan naar een nieuw thema!

 1. Al vanaf het begin met WordPress gebruik ik het thema Ocean Mist. Dat is ook verouderd en wordt niet meer onderhouden en staat niet meer op hun lijst. Als ik een nieuw thema wil uitproberen dan weet ik dat ik niet meer terug kan gaan naar Ocean Mist. Het enige wat ik kan doen is kijken naar voorbeelden van sites met een ander thema. Mocht ik dan iets vinden wat me aanstaat, dan zou ik kunnen overstappen. Voorlopig maar even niet.

  • Dus jij werkt ook al met een verouderd thema. Niet teveel problemen omdat je geen updates meer krijgt? Ben trouwens op zoek geweest naar jouw thema maar kon die niet vinden. Nu begrijp ik ook waarom.
   Volgens mij heb ik nu hetzelfde thema als Ruud.
   Ach, het ziet er wel netjes uit en ik begin al te wennen! Wil nog wel een keertje extra erin duiken om te kijken of dit thema nog dingen heeft waar ik wat mee kan. Moet dan wel m’n onhandige vingers in de gaten houden! 😂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.