Gezellig bezoek

Afgelopen dagen hebben we bezoek gehad van drie reislustige dames die op doorreis naar nòg zuidelijker oorden, eerst onze berg hebben aangedaan. Met z’n drietjes hebben ze in het kleine huis gebivakkeerd.

Gezellige dagen hebben we zo met elkaar gehad, waarin er heel wat afgepraat werd.

Sportief zijn we natuurlijk ook! We hebben een mooie wandeling naar Chalencon gemaakt, zo’n achttien kilometer heen en terug. Helaas, geen koud biertje daar in het dorp; alles was dicht maar bij thuiskomst smaakte dat op ons eigen terras ook prima.

Hier worden de rozen besnuffeld. We moeten allemaal even ruiken hoe lekker de bloemen wel niet geuren. Er was niemand thuis, anders had de eigenaar zich vast en zeker wel even achter de oren gekrabd en zich afgevraagd wat die dames daar in hemelsnaam aan het doen waren!

Een bezoekje aan de markt in Vernoux is nooit vervelend en zeker niet als je daar dan ook nog getrakteerd wordt op een heerlijke lunch bij bistro ‘Saint Anne’.

Zo gingen die dagen eigenlijk veel te snel voorbij maar dat is altijd een goed teken. We hebben bij het afscheid gewoon gezegd: à la prochaine!

Een gedachte over “Gezellig bezoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.