Schommel

Misschien wel een klein beetje voorbarig maar de schommel staat alvast klaar!

Aan het einde van de zomer komt onze kleinzoon samen met z’n ouders bij ons op de berg vakantie vieren. We zagen deze schommel in een krantje aangeboden staan en konden het niet laten! Met een duidelijke beschrijving erbij, was het geraamte al snel in elkaar gezet.

Maar dan komt het echte werk! Vier grote gaten graven voor de palen en dat is iedere keer weer een zwaar klusje hier met die rotsbodem. Twee gaten gingen lekker maar nummer drie en vier………. Alsof de duvel ermee speelt; precies op de plek waar die laatste gaten moesten komen, zaten grote stenen verstopt die zonder geweld er niet uitkwamen. Leve de drilboor dus!

En hier staat de schommel fier overeind. We hebben nog wat graszaad op de kale plekken gezaaid zodat er straks een mooi groen ‘tapijtje’ ligt.

En ja, we zeggen wel dat die schommel voor onze Luuk is maar zo te zien vinden z’n opa en oma het ook wel erg leuk!

7 gedachten over “Schommel

  1. Let op…..ruimte zat voor een waar kinderparadijs…..trampoline, hut, voetbalveld, motorcross …..jullie kunnen nog jaren vooruit 😉😂

    • Genieten hè. En al schommelend dat liedje zingen: ‘schommelen, schommelen, heen en weer, hoger, hoger, steeds maar weer, etc.’ Ken je het nog?

  2. Jaaaa! Schommelen is heel leuk! En samen schommelen nog leuker! Ik denk dat jullie die schommel samen vast vaak gebruiken: met een wijntje in de handje en dan een beetje schommelen 😂👍👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.