Wie nu?

Dit was de foto die vanmorgen bij ons op de voorpagina van de krant stond, met daaronder de tekst ’terrible désillusion pour les Bleus’.

Frankrijk werd gisteravond uitgeschakeld na een lange en spannende wedstrijd tegen Zwitserland. Nooit geweten trouwens dat die Zwitsers zo kunnen voetballen! De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, waarna een verlenging volgde die opnieuw een gelijke score opleverde. En dan wordt het strafschoppen nemen. Eigenlijk vind ik het altijd een flinke afknapper, als de uitslag van een wedstrijd op deze manier wordt beslist. Heb ook altijd medelijden met degene die de bal dan niet in het doel krijgt, waardoor zijn elftal de grote verliezer wordt. Maar de keeper, die al die snoeiharde ballen op zich af ziet komen en deze uit z’n doel moet zien te houden, daar heb ik ook wel mee te doen. Misschien moet ik maar eens op zoek gaan naar een andere sport!

Na zondagavond eerst al onze oranje petjes te hebben opgeborgen, hebben we gisteravond direct na de wedstrijd de Franse vlaggetjes maar weer opgeruimd. We gaan eens diep nadenken welke club we nu de eerste plaats gaan gunnen.

4 gedachten over “Wie nu?

    • De Rode Duivels deden het in ieder geval prima in de wedstrijd tegen Portugal!
      We zetten België in ieder geval ook op ons lijstje van favorieten, Lut!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.