Alles in de wind, alles in de wind, daar liep een schipperskind’. Nu ja, het schipperskind uit dit liedje was natuurlijk ver te zoeken hier op de berg maar de wind was er wel degelijk!

Een lekker zonnetje gisteren. Onze zonnepanelen werkten op volle toeren, dus extra elektriciteit! Ideaal om dan even wat wasjes weg te werken. Zo met die zon en flinke stukken blauwe lucht leek het wel een mooi dagje te worden maar zoals je kunt zien aan de wapperende was, stond er een harde wind. Voor het wasgoed prima; een wasdroger zou de lakens niet sneller droog hebben gekregen. Als het nu maar een lekkere warme zwoele wind uit het zuiden was geweest, dan zouden wijzelf er ook wat meer plezier van hebben gehad. Helaas, volgens ‘de weerapp’ ging het gisteren om wind uit het noorden van zo’n 32 kilometer per uur. Daarachter stond dat het aanvoelde als 2 graden. Nou, dat hoefden ze er niet eens bij te vermelden, dat voelde je al zodra je een stap buiten had gezet. Gauw weer naar binnen en een extra blok hout in de kachel!

Zoals je misschien wel hebt gezien; ik boek al enige vooruitgang wat betreft het bloggen met de nieuwe WordPress editor: de foto heeft een normaal formaat en ik heb de tekst ook al uit kunnen vullen……in ieder geval in het voorbeeld. Nu nog afwachten of dat uiteindelijk ook in de gepubliceerde versie het geval zal zijn. Vraag me maar niet hoe lang ik er dit keer over heb gedaan!