Koffie op het terras

Vanmorgen zijn we naar Chalencon gefietst. Afdalend met zuidoostenwind tegen en dus op de terugweg, stijgend naar onze berg, de wind mooi in de rug. Niet verkeerd uitgekiend zo. De terrassen, café’s en restaurants zijn per vandaag weer open, dus in Chalencon hebben we op het terras heerlijk genoten van ons eerste kopje déconfinement koffie. Op deze wijze geschreven lijkt het trouwens wel een beetje op decafeïne koffie! Gelukkig was het een ouderwets kopje stevige cafeïne koffie dat we voorgeschoteld kregen en wat we op dat moment ook best konden gebruiken. De dame van de bediening droeg een beschermend mondkapje en de tafeltjes stonden keurig op 1 meter afstand van elkaar. Bij het afrekenen merkten we dat de koffie wel wat duurder was dan in de tijd van vóór alle Corona perikelen maar ja, er moet toch op een of andere manier weer wat geld terug verdiend worden. Van mij mogen ze!

Dat mondkapje van de dame die de koffie kwam brengen viel trouwens helemaal niet op. Alle aandacht ging eigenlijk veel meer uit naar haar kleurige buik!

2 gedachten over “Koffie op het terras

    • Ha ha, vind je het dan niet mooi staan? Voor vrijdag staat er een afspraak gepland bij onze kapster die het op dit moment razend druk heeft. Ik had hem natuurlijk zelf kunnen knippen maar dan had je hier nu iemand met een ‘coupe bloempot’ zien zitten. Dan maar liever deze lange manen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.