Afwachten

Een heerlijke zonnige zondag vandaag! Koffie buiten op het terras en lekker om weer eens rond te kunnen struinen in de tuin en her en der wat onkruid weg te halen en wat dood blad te verwijderen. Bij onderstaande rand met blauwe irissen zag ik zelfs al wat knoppen die op springen staan en dat is best vroeg, volgens mij. Tja, wat betreft die knoppen…….. Ik vermoed dat het om de knoppen van een iris gaat maar het kan ook best wel een gladiool zijn, die ooit in dit randje zich brutaal tussen de irissen heeft gewurmd. Afwachten maar.

4 gedachten over “Afwachten

    • Zouden de irissen bij jullie ook al in knop zitten? Nog maar eventjes en dan kun je het gaan bekijken. Die drie weken gaan snel, hoor. Sterkte met de laatste loodjes!

  1. Gladiolen zijn later, dus ik vermoed dat het een iris is. Sowieso is dat ook vroeg, maar door de beschutting van het muurtje is er voldoende warmte.

    • Ik zal er iedere week even boven gaan hangen en de bloemen controleren, Paul. Op de plek waar Ernest ‘ins Blaue hinein’ kijkt, tuur ik dan even naar beneden. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.