Wat in het vat zit….

Kijk, die besneeuwde bergen, daar wilden we eigenlijk naartoe vandaag. Qua zon en blauwe lucht zou het een superdagje zijn geweest maar om er te komen was een probleem. Gistermiddag hadden we al een paar keer naar de route informatie gekeken en die bleef maar aangeven dat diverse wegen erg moeilijk begaanbaar of zelfs afgesloten waren. Ik heb nog gebeld met een dame van de plaatselijke ‘office de tourisme’ maar ook zij kon me niet echt blij maken. We zijn een stukje die kant opgereden en inderdaad, hoe hoger je kwam hoe slechter de weg. En nu hebben we best een stevige auto maar om al glippend en slippend die kant op te rijden en daardoor in plaats van vijf kwartier waarschijnlijk het dubbele aantal uren in de auto te zitten, dan moet de ski nood wel erg hoog zijn. Wat in het vat zit, verzuurt niet. Over een paar dagen ligt er nog steeds genoeg sneeuw bij de Mont Mezenc en zijn de wegen ernaartoe vast al wel veel beter toegankelijk. Wordt vervolgd dus.

We hebben nu heerlijk hier in de buurt door de sneeuw gewandeld. Met dat zonnetje en die strakblauwe lucht ook geen straf! 

 

4 gedachten over “Wat in het vat zit….

  1. We hebben vandaag dus niet de ‘lange latten’ maar de ‘kuierlatten’ genomen, Toos! Maar heerlijk met volop zon en inderdaad een strakbkauwe lucht.
    Eind deze week gaan we voor de herkansing wat betreft skiën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.