Bloot gedoe

Van een vriendin hoorde ik dat het vandaag de dag is van het naakt tuinieren, officieel genaamd: The World Naked Gardening Day. Dit fenomeen is overgewaaid uit Amerika………hoe kan het ook anders. Deze ‘naakt tuinierendag’ bestaat al sinds 2005 en wordt altijd op de eerste zaterdag van mei gehouden. Het idee erachter is dat naakt tuinieren kan bijdragen aan een positief zelfbeeld. Tja………daar zullen de meningen vast over verdeeld zijn. Ik houd van tuinieren maar om dat nu bloot te doen; de planten zouden waarschijnlijk spontaan hun ‘koppies’ laten hangen! Wel of geen positief zelfbeeld, ik houd de kleren toch maar aan. Overigens, qua weer zou dat blote gedoe vandaag geen probleem zijn: een zonnetje en twintig graden.

9 gedachten over “Bloot gedoe

  1. Pingback: Een ei hoort erbij | Wonen in de Ardèche

    • We hebben lekker de kleren aangehouden hoor, Jan.
      Maar de zon hier is al behoorlijk aanwezig. ’s Avonds hadden we al een soort van wielrenners tenue aan; lichtroze/rode verkleurde armen en benen en de rest wit.

  2. Wij waren net alle twee bezig in de tuin zonder iemand in de buurt en het weer had het naakt lopen ook wel toegelaten maar……nee, geen behoefte. En met dat zelfbeeld van ons zit het wel snor, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.