Vandaag zijn we weer even op de dinsdagmarkt in Lamastre geweest. De laatste jaren laten we deze markt in de zomer eigenlijk een beetje links liggen in verband met de  hordes toeristen die hier altijd op afkomen. Vandaag kon het nog nèt en om eerlijk te zijn hing er ook wel een heel gezellig zomers sfeertje.

Een muzikaal trio zorgt voor de nodige sfeer. Muziek waarop je niet stil kunt staan. Een stelletje begon spontaan een dansje te maken en plein public.

Een fraaie worsten- en hammenkraam. De eigenaar heeft veilingkistjes gebruikt om alles mooi uit te stallen. Die droge worstjes smaken heerlijk maar ruiken niet echt lekker. Met de neus “op slot” loop ik er meestal langs. 

Deze kar is nieuw voor me: een mobiel naaiatelier. De eigenaresse zit in de caravan achter de naaimachine verstelwerk te doen. Een warm klusje vandaag!Liet ik pas geleden een foto zien van mooie blozende abrikozen aan de boom, hier liggen ze te pronken op de markt. En nu natuurlijk wèl lekker ervan proeven. “Doet u mij maar een kistje”.