Muziekfestival

circustent muziekfestival Desaignesals bbq ingerichte aanhangwagenGisteravond zijn we naar een muziekfestival in Désaignes geweest. Ieder jaar wordt dit muziekgebeuren georganiseerd door “Lamastrock” in samenwerking met “Musiques aux Sources”. Net buiten Désaignes is een weiland afgehuurd, waar twee podia zijn opgesteld. Een circustent voor de grote act en een eenvoudig podium voor de wat kleinere  maar zeker niet mindere optredens. Jong en oud, groot en klein, hippies en overjarige hippies, dreadlocks, India katoenen jurken, vlees roosteren op een als barbeque ingerichte oude aanhanger, bier, wijn, cannabislucht……. het hoort er allemaal bij. Cuarteto Tafi

Ormuz

Iedereen geniet van de enthousiaste musici en iedereen danst tot in de kleine uurtjes op de mooie en opzwepende muziek. Forro (volksmuziek uit het Noordoosten van Brazilie) , muziek uit Argentinië, Bretagne, Québec en het Zuiden van Italië.

Coco Soufflette

Radio Tutti et Barilla Sisters

Geen enkel onvertogen woord, geen ongeregeldheden, alleen maar genietende mensen. We gaan volgend jaar weer!

3 gedachten over “Muziekfestival

    • Zo’n 15 jaar geleden had Lamastre nog ieder jaar een meerdaags hippiefestival: in alle straatjes muziek en theater. Tentjes met kleurrijke mensen in de weilanden om Lamastre heen. Door klachten over geluidsoverlast en dergelijke is hier jammer genoeg een einde aan gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.